Monday, 11 April 2011

award :lucky follower!!

award lagi!! alhamdulillah.. dah cecah 304 follower dah alam snasa buat masa ni.. kali ni ika betul2 tak jangka sebabnya dalam masa lima hari alam snasa dapat 107 follower.. apa yang istimewanya dalam ni ye?? ika pon tak tau.. by the way,, terima kasih sesangat sebab menyokong penulisan ika.. even tak se best blogger otai.. atleast entri ika dah meningkat jumlah komen nye.. means that,, ada juga yang sudi membaca penulisan ika ni.. yang mana baik semuanya datang dari Allah,, dan yang mana buruk semuanya datang dari ika.. jadi,, yang mana baik boleh la kita amalkan dan yang mana buruk datang dari blog ika ni,, jangan la dimaki hamun.. tapi,, sila lah menegur ye.. kalau tidak,, ika tak sedar apa kesalahan ika.. arghh!! maaf la semua kalau terasa anoying sangat entri ika kat dashbord you all k.. sebab ika memang suka menaip.. haha..

TAK MAU CERITA PANJANG LAGI!!

FOLLOWER BERTUAH yang memegang no 300 ialah..


dipersilakan nadia untuk naik ke pentas mengambil award ini..

ecececeh.. pentas la pulak..
oke,, nanti akan di update bloglist lucky follower ika yang kat tepi tu k..

kemudia,, seperti yang ika janji kan.. lepas ika promote ENTRI INI kat geng2 blogger kat fb tu.. tetibe cepat je jumlah follower bertambah.. ika tak sempat nak print skrin.. naseb baek seorang blogger ni sempat print skrin.. dan dia orang pertama yang hantar ENTRINYA..

tadaa~
|
V


dia sertakan sekali gambar full tapi terkecik pula..
|
V


err,, jap2.. nape shoutbox ika terkeluar tu??
memang macam tu ke atau nadia yang keluarkan??

sebab setiap kali ika bukak ika nampak macam ni je..
|
V
kemas je,, tak de terkeluar pon.. pelik laa.. bia betul??
yang laen macam mana?? terkeluar jugak ke??

oh ye, doodle yang ika janjikan tu?? nanti ye nadia.. nanti ika siap kan yang tertangguh lagi dua tu dulu.. pastu baru buat nadia punye.. eh,, korang perasan tak dari tadi nadia,, nadia,, nadia,, tak de pon nama blogger laen.. haa,, ni nak cerita sikit ni.. habes la sape nak dengar cerita ni.. fyi,, nadia ni lah follower ke 300,, dah sedia maklum kan?? dan dia juga lah yang sempat memprint skrinkan gambarnya sendiri.. haha.. hebat la awak nadia.. pandai rebut peluang.. dan secara automatiknya dia dapat bolot kesemuanya.. untunglah nadia award dapat,, pastu bloglist pon dia tersenarai dan doodle untuk follower yang alert pon dia dapat.. haha.. good job!! dah2.. panjang pulak ika bebel.. tanx to all n sory utk apa2 yang ika terkasar or apa2 lah.. setiap manusia ada kelemahan dan kebaikan masing2.. harap dapat lah kita sesama menegur kelemahan sesama kita dan baiki kelemahan diri sendiri.. peringatan untuk ika juga.. :).. jangan berputus asa dan teruskan berbloging.. :)

12 comments:

Syafie Abdullah said...

Bestnya ada award

Syafie Abdullah said...

entri terbaru
http://apai77.blogspot.com/2011/04/sample-buku.html

Biasanya kalau pegi kedai suka belek2 buku,selak2 dulu pastu baru belikan,skrg ni dlm internet pun bole buat mcm tujuga tak caya tgk lah.

apleous25 said...

hahaha.
terharu*maw nanges neh.HAHA
hee..mcm tamak la pulakk nadia ne..
nadia bukan tamak ea.
i2 namanyee rezeki :))

:::yg kecik 2.nadia minx maaf sangat2.nadia pnya laptop ne kecik je.hee.space dya tecik =.=2 yg sempit tuu.haha

*47!k@# said...

@Syafie Abdullahhee~^_^

*47!k@# said...

@Syafie Abdullahterima kasih ^_^

*47!k@# said...

@apleous25haha..yelah kan nadia..rezeki namanya..tengok la nama nadia ika dah hapdate dlm bloglist lucky follower ^_^

Wafiy Suzly said...

wah best tu lima hari dah popular!

*47!k@# said...

@Wafiy Suzlytanx to all follower yang sokong blog alam snasa ni ^_^

Nisa' Pasir Gudang said...

5 hari je??
terbaeekkk!!

*47!k@# said...

@Nisa' Pasir Gudangatas bantuan para blogger yang laen juga :)

shahjiehan said...

tahniah..nk jugak hadiah!

*47!k@# said...

@shahjiehanaipp..dah2 bg org laen pulak..hee~