Friday, 8 April 2011

andai aku pergi dulu

andainya ditakdir kan ika pergi dulu.. harap semua dapat memaafkan ika.. andai ika tiada lagi di sini.. harap semua tidak berdendam dengan ika.. andai ika tak dapat menunaikan janji,, ika minta jutaan kemaafan sebelum ika pergi.. andai tiada lagi jemari menaip di alam s.n.a.s.a ini,, harap tiada yang melupakan ika.. ika mohon doa dari kalian.. sebelum apa2 yang terjadi pada diri ika ini.. ika mohon jutaan kemaafan dari kalian.. memandangkan internet tak berapa nak lancar.. hanya sedikit sahaja yang sempat ika membalas kunjungan.. kepada yang ika belum sampai ke blog nya.. harap maaf sangat2.. ika manusia biasa.. banyak kelemahan dan serba kekurangan.. ika tak mampu nak balas jejak kalian.. maaf sesangat.. kalau lah ika punya winifi pasti sempat ika membalas semuanya.. huu~ andai itu takdirnya.. ika redha.. maaf la.. ika terpaksa stop berblogwalking.. sebab ramai sangat! huu~ masuk hari ni dh tak habes2 lagi balas.. arghh.. maaf ye semua.. ni semua gara2 entri kak yuyu la ni! =_=" maaf jutaan kemaafan.. huu~ ika dah tak larat nak check it out semuanya..huu~ T.T..

ika minta maaf sangat2.. di kesempatan ni ika nak berterima kasih sangat2 pada kalian.. ika nak sambung design tempahan yang tertangguh tu.. sebab ika takot kalau ika pergi dulu sebelum ika sempat menyiapkan semuanya.. pasti mereka semua tertunggu2 kan?? ika maybe buka semula tempahan pada cuti semester depan.. harap kalian dapat bersabar.. andai ika tak sempat berjumpa kalian pada cuti semester depan harap kalian tidak terkilan.. ramai lagi blogger yang lebih pandai dari ika.. ika ni student diploma dari politeknik tuanku syed sirajuddin, perlis sahaja.. bukan student phd di universiti antarabangsa pon..

lagi sekali ika nak mohon jutaan kemaafan andai ika banyak terlanjur taip dan menyinggungkan mana2 pihak dan andai ika mengakibatkan heart attack pada sesiapa.. harap maafkan segalanya.. T.T entri kali ni sangat serius ika menaipnya.. sebab ika takot ika tak dapat tunaikan segala janji2 ika.. huu~ sekian.. dah tak boleh menaip lagi.. jemari dah tak berdaya menyambung kata2.. terima kasih sudi baca.. :)

8 comments:

Ifti Larina said...

hehe dont need to bother dear. tak kesah pon. datang sini pun ikhlas tak mengharapkan sebarang kunjungan okay. terus bersemangat ! jgn jadi cm budak nie <--- 2 hari hilang semangat blogging

*47!k@# said...

@Ifti Larinahuu~terharunye ifti ckp cmtu~tanx ifti..i'll try :)

NAD_YA said...

hey, ade prob ke ?

*47!k@# said...

@NAD_YAtak ada pon tapi kan kita manusia,,kite akan pergi jugak menemui Nya..cuma tak tau bila ajal kita..tu yang ika beringat2 ni..:)

NAD_YA said...

hoho.
yeah. tingkatkan ibadah :)

*47!k@# said...

@NAD_YAyup!tanx nad..sama2 lah kite :)

Dayana AZ said...

xpe kak ika ;) kte sedar ttg bnde yg baik huhu

*47!k@# said...

@Dayana AZhuu~:')