Tuesday, 26 April 2011

alam s.n.a.s.a buka tempahan??


huu~ entri ni ika bukan nak kata kat dia saja.. ika nak bagitau kat semua jugak.. ika belum bersedia untuk buka tempahan ni.. lagipun.. start minggu depan ika dah kena fokus pada report.. itu janji pada diri ika.. lepas tu ika dah kena masuk balik sambung study.. ika buatkan pon sebab ika isi masa lapang ika.. tapi semalam awak baru nak suruh memang tak sempat lah kan.. ika ada lagi tertangguh kena buat kat orang ni.. ika dah tangguhkan satu lagi doodle dan icon shoutbox atie.. ika buatkan selama ni pon sebab ika hadiahkan.. bukan sebab mereka request melalui inbox fb.. maaf lah ye dik.. bukan ika taknak tolong.. cuma ika tak berkesempatan.. ika takot kalau ika tak dapat tunaikan janji.. maaf sangat2.. kepada semua pembaca.. ika tak buka tempahan ye.. ada ramai lagi blogger yang buka tempahan.. ika tak sedia lagi nak buat niaga internet ni.. eh,, memang ramai sangat2 la antaranya dayana,, lagi sape erk,, tapi seyes ramai.. maaf sangat2 ye..