Tuesday, 26 April 2011

alam s.n.a.s.a berbackground sudaa~

selamat pagi!! wah!!perasan tak 'alam snasa' berwajah baru lagi?? actually ika dah lama nak buh background.. tapi macam malas je nak buat.. pagi ni tak tau nak buat apa.. so,, ika buatlah background untuk alam snasa.. so how?? chomel tak??


actually,, (actually lagi =_=") ade orang komen blog ika,, atas permintaan ika jugak suruh dia komen tu.. so,, tak leyh salah kan dia.. dia kata "ko letaklah gambar background kat blog ko supaya nampak ceria.." huu~ ika tak nak lah letak background yang sedia ada.. sebab nanti orang bosan tengok pergi mana2 blog mesti jumpa guna background yang sama.. lagipun ika sendiri tak nak guna disebabkan ika dulu kan guna templete watermark yang sedia ada.. bila ika buka kat satu blog ni,, dia pon guna yang sama.. pastu ika pernah guna templete dari blog yang bagi khidmat templete percuma tu.. bende yang sama terjadi.. ika tengok ada jugak orang lain guna sama ngan ika.. ika ni jenis seboleh2nya nak buat lain dari yang lain.. so,, dengan sedikit usaha terciptalah background simple dari vector dan di adjust oleh ika sendiri.. DONE! so how?? dah ceria?? tapi macam crowded je tengok.. korang macam mana?? komen plisssssss..

19 comments:

♥CHaRa♥ said...

pssstttt ika, backgroun baru yer.
nampak ceriaaa tau.hihi!^.^!

*47!k@# said...

♥CHaRa♥:wah chara..ika bru post chara dah komen..btw tanx dear(^_^)

hawiz said...

oohh..bekgron bru yer..hihih...

*47!k@# said...

hawiz: ha'ah..so how??crowded ke x??

husna mukhtar said...

crouded sikit sbb tak hampak sgt shoutbox

Nurul Afifah said...

y not buat corak texture tu....semart dan xsemak..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah... cerianye background... nice :)

*47!k@# said...

husna mukhtar:oh really??btw tanx (^_^)

*47!k@# said...

Nurul Afifah:tanx ye afifah..minggu depan ika tukar lagi..(klau rajin..lau x postpond lagi..XD)

MaiRa QuEeN said...

nice...comel2...blog maira pon bawu tukar bju..

*47!k@# said...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine: tanx (^_^)

*47!k@# said...

MaiRa QuEeN:really??btw tanx (^_^)

cik azeya said...

comenye je background kamu. pink mmg comeyy. kan kan. haha. :P

*47!k@# said...

cik azeya: yeay!geng pink!memang comei pon pink ni..:)

anyss said...

ASSAlamualaikum,
Soooo sweet...blog mesra pengguna untuk orang yang migrine dan rabun macam saya ;)

nadia athirah said...

ceria la ika.
mmg ngam dgn header.
cunss! suke! suke :)

*47!k@# said...

anyss: wa'alaikumussalam..owh really??tanx(^_^)

*47!k@# said...

nadia athirah:hehe..tanx!(^_^)

Cik Aish said...

phewitt..hihi