Tuesday, 29 March 2011

tu lah nak sgt..hamek kau!!

time bosan,, nak keje.. dah dapat keje,, tak terkejar2 nak buat.. bile ade masa,, lengah-lengahkan.. time dah nak submit,, arrgghh..! gelabah lintang pukang macam lipas kudong cari kaki lipan.. ish3.. tapi kan,, sem ni ika rasa sungguh rileks bak permaisuri diapit dayang2.. err,, maksud ika bukan dapat layanan mesra para dayang,, tapi ika bagaikan tak perlu buat keje.. waaahhh!! syok kan?? untung praktikal kat sini.. tunggu job masuk je.. kalau tak ada job masuk,, maknanya impian ika untuk jadi si permaisuri yang cun melecun tu tercapai.. ika boleh online 24jam! peh,, seronok tak hengat dunia bagai sudah berada di planet pluto.. wow! (haakkttuuiihh,, ova btol lah ika ni).. tapi,, tapi,, tapi,, bile projek dah datang bagai ombak tsunami,, "cepat3..!" dikerah2 dek bos kedua ika.. (leekk2luu.. kacau betoii laa.. orang ngah dok syiokk dating ngan my love lappy ni.. aishh..).. yelah.. mana tak nye,, client datang bawak design pastu kata nak amek petang ni.. eh,, macam tak kelam kabut je bunyi.. haha,, ye tak ye.. kan mesin printer yang jadi lipas tu.. dah siap print,, kitorg just buat finishing jela.. tak kalut.. tapi,, yang kalutnye,, bile client datang dengan hanya berbekalkan maklumat yang dia ada.. haa yang tu kalut sikit.. sebab kitorang kene design dulu.. dah siap kene send by email dulu dah proceed baru jalankan lipas tadi.. pastu baru lah buat finishing.. dan lagi bertambah kalut bile client datang dan tempah streamer atau banner ke ape2 dalam kuantiti yang banyak.. contohnya macam ika ada cerita dalam entri lepas.. hhuuiisshh,, yang tu memang sangat kalut.. haa?? kalut tu ape?? kalut tu errmm,, macam,, gelabah la..

eh,, ekceli ika nak cakap kat entri ni pasal janji2 ika.. silap plak pegi crite yang laen.. janji ape?? janji pasal doodle n hadiah2 la.. kan ika ade janji.. bukan ika nak tinggalkan janji.. tapi stop dulu wat mase ni.. nanti sambung balik.. sebab ika kene buat 3doodle.. n akan bertambah lagi..(dayana is last) pastu dua header dn lima icon shoutbox.. (ala, yg mcm doodle muslimah kat shoutbox ika tu) ika kene stop dulu permintaan sampai ika dah siapkan semuanya baru ika buka semula.. sebab ika kan ade keje lagi selagi belum abes praktikal.. selagi tu la ade keje.. dengan reportnye lagi.. huu~ maybe sem depan ika dah jarang hapdet blog kot.. tapi ika akn cube buat jugk atleast sehari sekali.. :).. nanti sume design dah siap ika akan publish.. tunggulah entri seterusnya~ terima kasih sudi baca :)

4 comments:

cik azeya said...

huu. same. keje makin banyak. tak cukup tangan nak buat. :(

shahjiehan said...

nk jgk doodle tuhhh...waaaaa..nk nk nkkkkkkkkk

*47!k@# said...

@cik azeyakan~huu~:(
chill aje oke!ngee~;)

*47!k@# said...

@shahjiehansj..nanti ika buka balik tempahan tu..ika dah tutup la buat masa sekarang ni~jgn risau..tunggu nanti ika umumkan buka sj cpt2 terjah lah ye~ :)