Thursday, 24 March 2011

time sedut hingus

aishh~kalut ngat aih abang ben wat game..opss,,terkeluar loghat..huh,,gegar satu dunia blog nih..dashboard suma naik game dy..wwuuuaarrggghh~!!ni nak marah ni..nak marah abg ben!!!cepat lah kemari..cepat!!err,,alamk..abang jangan datang tau..tengok lengan je ika dah takot..hehe..tapi,,nak marah jugak sebab game dia pakai masa yang singkat..ika tak sempat nak join..tak aci,,tak aci..wwuuaaarrggghhh..nak gak maen game tu!! T . T sob.sob..meleleh dah hingus..huu~

haa,,sebut pasal hingus meleleh ni..ika teringat masa zaman hingusan dulu..zaman budak2 la paling seronok..asyik nak maen je..dah tak pikir ape dah..cam takde masalah je..hapy always..banyak lah cerita nak dikongsikan..tapi banyak sangat la..nanti tak larat nak membacanye<-versi david teo~ika just nak share sesuatu yang sangat2 jarang orang nak buat..tapi kami berjaya membuatkannye<-david teo again~ika dan kerjasama kawan2 ika yang lain berjaya mengumpulkan seramai yang mungkin budak2 ex skbtr2..ika buat group then kitorang sama2 cari..dan akhirnya berjaya kumpul kan 66 orang..2orang dari kawan kami telah pun ke rahmatullah~tolong sedekahkan untuk arwah2..al-fatihah~

^nilah group kami di fb^

group ni ditubuhkan tahun lepas kalau tak silap..dah buat 3kali reunion pun..tapi 1 tu bukan reunion,,kire macam hangout la..haa,,sebabnya kami pergi jejalan 5orang,,tu pon last minit ajak..second tu ramai..belas2 gak la..third tu 10 orag..bile jumpe macam2 kitorang kenang semula..seyes ada yang terus lupa..agak terasa la..tapi adat lah tu ka..lepas darjah 6 terus dah tak jumpe2 kan..masing2 kenal kan diri lah..memang beza sangat lah muka masing2 terutamanya lelaki..tapi ada gak yang muka tak berubah langsung..dan sekarang tengah tunggu nak buat reunion keempat..belum berbincang lagi sebab masing2 busy dengan tugas masing2..cuti pon tak sama..so,,memang susah lah nak semua datang reunion..tarikh yang sesuai belum jumpa lagi..harap2 kali ni menjadi n ramai yang dapat hadir..

tadaa~

^gif^

^jpeg^

gambaran masa ika zaman sekolah rendah dulu2..

jpeg ke gif yang cantek??

oh ye,,gambar ni ika bawa masuk contest..
kalau ada rezeki tu dapat la..leyh tambah hadiah untuk contest ika..lau tak ada tu tak apa..
ika just nak enjoy je..
wee~

2 comments:

miss atie said...

comel lah..germ tgk..aha..nk ah..hehe..

*47!k@# said...

@miss atie uishh..jgn la geram kat ika..ngee~tgok lah syrt kalau nak :)