Tuesday, 29 March 2011

Saya nak join bloglist Her Storiie,x3

weehhee~ excited nii..
ika nak join bloglist adik comeii yg baru ika kenal beberape hari ni..

kemain excited lagi ika nak join..
pagi2 dah wat entri..

comeii je banner ni kan??

oke kite teruskan dengan syrt2 dia:

1. Mula2 follow blog Dayana ni dulu :) [follow memollow kalau ikhlas je ye],
2. then LIKE Her Storiie,x3 dekat FB, [kalau ikhlas jugak, tiada paksaan]
3. Buat entry bertajuk : Saya nak join bloglist Her Storiie,x3

soalan nya:

1. Harapan korang terhadap blog korang/ tujuan korang blogging?
2. Kenapa nak join bloglist Her Storiie,x3?
3. Apa boleh diubah suai dekat blog Dayana ni?
4. THEN, TAG 3 orang kawan korang, make sure d0rang tau ye, pegi terjah2 sket bgtau

oke,, syarat 1st dah lame dah buat..
2nd tu baru terperasan td..ngee~ sory..
next! 3rd tu done!

seterusnya soalan,,

  1. harapan ika terhadap blog ika supaya blog ika di terima ramai.. pembaca selesa dengan cara penyampaian ika.. n ika harap blog ika jauh dari haters.. huu~ tujuan asal ika berblog ni ekceli sesaje.. tak tau plak boleh dapat income.. ika mulanya just nak luahkan perasaan ja.. ika nak buat online diary..takot kalau suatu hari nanti ika ditakdirkan hilang ingatan atleast ika boleh bace semula semua yang ika taip ni.. mana tau boleh membantu pulihkan ika.. ika dah siap wasiatkan kat kawan2 ika kalau ika hilang ingatan tunjuk kan blog ika ni.. jauh kan ika pikir.. hee~ tapi sekarang ika bukan nak buat diari online je,, ika nak share2 story ngan semua orang ape yang ika rasa ika patut share..sambil2 kite boleh sesame tegur menegur dan bagi pendapat masing2.. uishh,,panjang nye huraian..cukup lah tu..
  2. ika nak join bloglist Her Storiie,x3 sebab ika dijemput oleh dayana..hee~terharu~:')..(err,,terperasan plak ika..)..ika nak join sebab ika suke datang blog dayana..dan ika nak dayana selalu datang blog ika juga~wee~ngee~
  3. blog dayana bagi ika dah cukup sempurna..tak perlu kot nak ubah ape2 lagi..ika suka..tapi tak tau la kalau orang laen..tapi bagi ika..dah cantik,,kemas dan ika suka masuk..ringan je load..
  4. bab tag2 ni yang lemah..sebab kawan ika tak aktif sangat blog ni..jap ika pikir sape yang aktif..haa,,ika nak tag teeha,k.aima yaya n shah err,,dh terover sampai empat..dyorang kemain excited lagi nk join..takpe kan dayana?? ngee~ :)
DONE !!

sory lupe nak buh link..
jom terjah SINI

8 comments:

Dayana AZ said...

haha kak ika :)
takpe lahh !

btw thanks taw join, dayana tgh wat essay about myself ni :P, nk kne prepare sket2, nti dayana tuka entry tu and review entry kak ika k :)!

*47!k@# said...

@Dayana AZowh~oke..no prob..takpe je..lagipon ade lagi doodle ika lom siapkan..:)

Dayana AZ said...

hee, doodle dayana tak HEBAT macam doodle akk ika lah! ada style gitu, dayana punye kayu jek :P!

:). takpe, klu akk bz xpe la hehe

*47!k@# said...

@Dayana AZeh,,tak2..tggu suprise next entry dri akk utk dayana! :)

shahjiehan said...

yey!! kene tag!! hahaha....


nk join!!

*47!k@# said...

@shahjiehan mesti join!:)

solo molo said...

rasanya dah join ari tue.,..




entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/03/sel-sel-minda.html

*47!k@# said...

@solo molo oh yeke?? oke! :)