Monday, 21 March 2011

permintaan pertama dn mungkin terakhir

tolong saya..tolong saya!!
ika perlu sangat orang yg baek hati utk tolong ika..
kepada sesape yg leyh tlong tnpa minta balasan..
minta tolong ye~
err,,nak tanya kat sape2 yg tau camne nak setelkan masalah ika ni..
camne nak wat slide yg trus link kn ke page tu erk??
ika nak letak banner2 contest dlm tu..nak letak satu2 makan space..
lau buat slide xdelah makan space sangat..

lama dah ika cari..
tolong bagi link tuto psal ni kat komen..
pliz~pliz~pliz~

thanks pada yg sudi..

oh ye..sebelum tu..

ika nak bagitahu yg ika akan bz dlm seminggu ni..
acms bg tugas besar kat kami..

huu~
memandangkan result spm nak kuar,,
dyorg nak letak streamer/banting kt satu malaysia agaknya..
1000 streamer dyorang nak dalam masa seminggu nie..

ika n kawan2 yg laen kene siap kan streamer2 tu..
naseb baek ika pompuan..
so, xdelah wajib OT..
haha..syioknye..
sshhuuu..jgn gtau bos yg ika suka xpyh OT k..
kantoi nnti..mwahahaha..
huu~sgt bz dn rasanya ika xdpt nk hapdet blog selalu..
tp ika akan try gak atleast stu post sehari..

tanx pd yg sudi bace n komen2 tu..
yg ika perasan lah kan wat mse ni..
yg rajin komen..


ade lagi yg laen
tp ika xsempat la nak buh..
ni pon ika curi mase nk hapdate..

tanx to all..

p/s:kepada yg dh kunjung blog ika n dh follow n dh komen2,,nnti ika bls sumanya k..tp bukan wt mse terdekat nih..bile dh setel suma kerja baru ika bls sumanya..insya'allah..daa~

No comments: