Wednesday, 23 March 2011

manusia terkena sumpahan!!

sementara tunggu tutup kepala si streamer tu sampai..ika yang terlampau rajin ni nak buat sesuatu yang dah lama ika xbuat..yeah..dengan berbekal kan masa beberapa jam ni ika sempat siapkan juga akhirnya..sangat2 teruja ni nak bagi kat korg2 tgok hasilnya..sila komen ya..

tadaa~


ika bertukar menjadi animasi..haha..

ouh TIDAK!!!!ika dah tembam la..huu~tulah senior2 berkata..kalau praktikal kat rumah mesti next sem muke bulat..haha..cop2..tapi ternyata fakta tu xleyh pakai..sebabnye kawan2 ika yang praktikal dok umah sewa lagi lah..tengok gambar2 dyorg,,mak aiii,,kalah ika tau..ika naik kat pipi je..mereka2 naik badan2 skali..haha..selamat ika kawal makan ika..hee~

okey..tu je untuk hari ni..sile lah beri komen2 membina oke..tapi jangan sentuh pasal shadow..memang ika malas nak detail..terima kasih sudi baca..:)

6 comments:

si ngokngek said...

waa..stylenya..buat satu untk saya..hehe

*47!k@# said...

@si ngokngek lepas kontest saya tamat insya'allah saya akan buka tempahan..jom la join contest skali..:)

adan said...

kenapa member2 semua gemuk naik kat badan sekali.. ika pulak naik kat pipi je.. sangat tak adil..! hahaha.. gurau2 je.. ^_^

*47!k@# said...

@adanhahaha..xtaw2..dyorg mkn kenduri kwn ika kot..ika xjoin so xde la gemuk kt bdn..ngee~

il ya na said...

cantiknya, awak guna software apa?

*47!k@# said...

@il ya na yang ni gune software adobe illustrator..ni sbb mls nk bukak photoshop..buat kat illustrator je~:)