Saturday, 26 March 2011

‘ KAWAN2 JOM KOMEN BLOG SAYA’


“ KOMEN DARI ANDA SANGAT DIPERLUKAN”

14 comments:

aliarosli said...

em,em ape nak komen ek??
sume cun

tunggu puteri katek komenlah
huhuhuhuh

*47!k@# said...

@aliarosli nak la jugak,,nak la jugak..huu~xpelah..tggu puteri katek n lain2..tanx ya! :)

hanim azhari said...

emmm..kalo bole..follower tu letak atas sikit..sng nnti org nk follow awk :)

*47!k@# said...

@hanim azhari owh..oke tanx.. :)

putERi-kAtEk said...

hahahaha haip!! apa pulak nk tunggu saya....kasi la pendapat masing2... hahaha...saya pun bukan pandai sangat.... hahahaa...

hye ika!!! katek singgah mereview ni... hehehehe....jeng jeng jeng!!! hahahhaa

okey psal header takmo komen apa2....baru terperasan maksud SNASA tu... hehehe... cantik...dan ayu gituuuuuu... hahahaha...

template pun kemas...susunan pun teratur...cun!!tak berat pun blog...ringan...senang nak loading....sebab apa? sebab tak banyak widget!!! hehehee

ok betul kata hanim tu, dulu pak cik ben penah ckp, blog kena mesra pembaca. maknanya, kasi kemudahan kat pembaca nak follow... letak atas sikit... hehehe...tapi ok aja kalau nak letak kat situ pun.. tak salah....

yang lain semua okey!!! teruskan berblog ye!!!

salam kenalan!!! jom terjah blog kawan2 lain jugak jom...

http://puteri-katek.blogspot.com/2011/03/jom-jelajah-blog-kawan-2.html

*47!k@# said...

@putERi-kAtEk wow!! oke tanx puteri katek!! suke2..lps sesi review ni ika ubh kedudukn follower tu erk..:)

Dayana AZ said...

wahh pasni mst bz ni nk tuka ppe yg ptot ye? btw, mne dapat doodle dkt shoutbox? cutelah! snasa buat ke? dayana nak satu :)! btw, gtau kat comment box dayana k! shoutbox pun tkpe :)

*47!k@# said...

@Dayana AZ buat mse ni dyorg just tego follower box tu je dayana..yup..ika buat sendiri..nak?? tengok kt entri ni.. http://snasatieka.blogspot.com/2011/03/doodle-free-khas-utk-my-lovely-follower.html

JUNKO-EL-HIDA said...

Hai sist..AKu datang dr blog katek..hihi..Komen yer?..Macam diaorang cakap followers tue letak kat atas sekali jadi mudah tuk pengunjung nak follow kalau diaorang suka..Then widget yang kat bwah header tue aku rasa boleh letakkan kat sidebar..Just tukar tempat dengan followers..Blog sist kemas..Mesra dan ringan..Best!..

*47!k@# said...

@JUNKO-EL-HIDA junko..tanx sudi komen..:)followers tu ika dah bawak naik ats time junko komen ni..tadi ade kat atas 'lain2 contest' tu..bukan ika xnk ltk kt bwh header..tpi ika rse akn bertmbh bert ltk ctu..sebab gmbr2 follower akn bertmbh..maksud ika,,jumlah gmbr memaenkan peranan dlm bab2 berat ni kn??pastu banner contest ika tu dh tak lame dah dok ctue..dah nk buang dah..31 ni tutup..so,,automatik followers tu ade kt ats..btw,tanx again sudi komen :)

azie.iya said...

blog cantekkk .load pun oke .tulisan kalau tuka design lagy cun :DD

*47!k@# said...

@azie.iya tulisan ni dah tak leh di ubah..ika tuka font laen pon dy tetp jadi mcm ni..ika pon tak tau kenape..maybe sbb tamplete ika gune ni memng dah mcmni kot..tak leh nak ubah..seyes tak tipu..buh lah font apepon time taip entri pastu publish dy jdi cmni jugk..puas dh try..huu~btw tanx sudi komen :)

pRiNCe said...

dari blog katek...sy pun join jugak..
tak tahu la nak komen ape..
blog ni cam dah perfect jew.....:)

*47!k@# said...

@pRiNCe hehe..tanx..tak perfect mne pon..