Thursday, 31 March 2011

doodle free khas utk my lovely follower (2)

kalau semalam warrah yang dapat..(klik SINI kalau belum baca)
hari ni ika nak kenalkan adik cute ni..

dia seorang blogger yang dah dikenali ramai.. (follower dia ramai..) dia hebat..! dan dia seorang pelajar lepasan SPM.. dia dapat byk A.. (full A's kot,, lupe plak nak tanye brape..) TAHNIAH untuk awak.. seorang yang bersopan santun.. lemah lembut.. manja.. rajin.. mesra.. dan pintar.. ini menurut pemerhatian ika melalui gambar dia.. (just tafsiran ika)

nak berkenalan dengan dia sila klik laju2 kat SINI..

oke,, sambung dengan sedikit cerita.. mood doodling dah datang pagi tadi.. lepas tu si adik bos aka bos ke dua plak kacau mood.. client swoh design kan streamer untuk majlis kahwin.. sudah tu online kejap.. dah berlibur lara dalam fb n suma2 tu ika berbincang dengan teah dan aten untuk plan kami ke paris esok.. nak ikut?? jom la.. dalam Malaysia je.. nak tau kat mana,, esok ika cerita..

uishh,, dah start dah merepek.. oke,, straight to the point!

dia ialah:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Dayana,, maaf ye kalau tak berapa nak lawa.. huu~

pendek je untuk malam ni,, sebab ika nak tido awal malam ni.. supaya esok ika segar.. yeay!! tak sabar nak pegi.. doakan perjalanan pergi dan balik ika dan kawan2 ika selamat hendaknya.. amin.. :)

JOM JOIN
  • bloglist ika.. mulai hari ni dan sampai ika rasa nak tutup..
  • tempahan untuk doodle ditangguh sementara untuk buat hadiah contest.. paste kan je url kat entri tu..nanti ika tengok..

8 comments:

IzREen :') said...

dayana ke.. dye mmg baik.. tepat mcm ika describe dye tadi.. sgt baik + pandai.. nway lawa doodle..

*47!k@# said...

@IzREen :') haha..kan btol..first time knl dh dpt bce dh prgai dy..:) tanx ye:)

Wafiy Suzly said...

ko mesti tanak buat yg aku an..

Dayana AZ said...

wahh haha izreeeen! malu aku :P!

kak ika tenkiuu! comel lahh! real betul! thanks kak :D! kte nk letak kt blog ni hehehe :). eh kak, take care pegi mne2 tu :)

tipah said...

wah, pndainye buatt . huk3

*47!k@# said...

@Wafiy Suzlyboleh je..tp ade syrtnye..dayana dh ikut syrt..tu yg dia dpt..xsush pon syrtnye..tp wt mse skrg ni ika tutup dulu smpai siap sume2 hdiah ika utk contest ika tu..tggu ye~:)

*47!k@# said...

@Dayana AZ welcome sayang :) ok..slmt smpai dh~:)

*47!k@# said...

@tipah hee~tanx :)