Thursday, 3 March 2011

JOM terjah BLOGLIST MAS



  1. .FOLLOW n LIKE blog mas yer , sebab senang ntok berhubung n dicontact setiap masa ( : SUDAH!
  2. .COPY Banner diatas n letakkan di first entry korang ( : SUDAH!
  3. .ENTRY korang mestilah bermula dengan " JOM terjah BLOGLIST MAS " , ingat banner diatas perlu diletakkan sekali yer ( : SUDAH!
  4. .DALAM entry korang mestilah ad komen sikit pasal BLOG MAS yg ta lawa nie n pendapat korang untuk menaiktaraf blog mas nie yer ( : SUDAH! DE DI BAWAH YE..
  5. .JAWAB soalan nie , KENAPA korang nk terjah BLOG MAS SUDAH! PON DI BAWAH..
  6. .TAG kepada 3 orang kenalan korang , n post ke SHOUTBOX mereka kalao perlu ( : tp make sure dorang tahu yg korang tag yer. SUDAH! JUGA DIBAWAH..
ok,
nk komen ye..??
amek niiee!!


hahaha..cmne nk komen??
tgok je blog mas trus speechless..
even bru 3weeks..
arghhh..
cm xcye!!

MANTOP!!
LAWA SGT DESIGN2 TU..
PINK??!!
SAME LA..MY FEVERET!!

hehehe..
sja nk memeriahkn JOM terjah BLOGLIST MAS ni..
n lg stu..
nk mas designkn ika header n banner chntek2..
hehehe..

sgt2 suke tgok design2 yg mas wt!!
ika pon future designer..
insya'allah..

tp xsehebt mas..
hehe..
ops..
ika kakak la upenye~
xpe2..pgil nme pon xpe..

eh..dh trlbeyh plak dri pe yg mas mintk..sory~
_ _ "

ok..
ika nk tag


jom2..join..cpt2.. :)

4 comments:

Mas Ahmad Safwan said...

.maceh kerana join yer , kite same2 designer bantu same2 laa , btw ur header style laa , nk copycat boley ;p

*47!k@# said...

ala..x sehebt mas pon~hehe..
copycat??utk keng2ngn boleyh la~
hahahaha..utk idea tu~ni idea sndri maa~wt refer2 dialu2kn~hehe..

nikaviolet said...

hye....i dari bloglist mas nie..slam perkenalan yea....sy follow awk nie...kalau sudi jenguk2 la blog saya..
http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

*47!k@# said...

@nikaviolet hai..owh..slm prknln jugk :) ok tanx..:) nnti sy jenguk..