Wednesday, 30 March 2011

JOM JOIN BLOGLIST ALAM SNASA !!


yeay!! ika dah tukar name blog ika.. perasan tak?? 'alam snasa'.. ok tak?? kenape?? sebab ika rasa blog ika ni bagai sebuah alam.. err,, memang alam pon kan?? alam maya.. ini blog ika dan merupakan alam maya ika.. sebab tu ika letak nama 'alam snasa'.. ape yang ika rasa nak share.. tentang kehidupan ika ke,, kawan2 ika ke,, atau tips2 ke,, atau ape2 lah yang mengisahkan tentang kehidupan,, ika akan share dalam ni.. dan ini alam ika.. bia orang nak kata ika gile ke hape.. ika tak kesah.. sebab ika dah mula serasi dengan alam ni.. aarghh,, stop2.. panjng nye bebel.. huu~

dulu ika buh nama "aku snasa" tu sebab time mule2 ika berblog,, ika slalu gune ayt 'aku'.. ika memang kalau beborak ngan kawan2 rapat lebih selesa 'aku kau'.. tapi makin lama blog ika ni dikenali walaupon tak ramai.. dan semakin bertambah,, hari demi hari.. bukan sahaja dari kalangan kawan2 rapat ika.. malah orang2 yang ika tak pernah jumpe.. samada lelaki,, perempuan,, pelajar sekolah,, ipt,, mahupon dah berumah tangga dan yang dah keje.. maka dengan itu ika mengubah bahasa ika dengan gelaran 'ika'.. untuk mengelak kan ketidak sopanan bahasa pada orang yang lebih berusia dari ika..

arghh,, again bebel! sory.. oke,, nme blog ika pon dah ubah.. jadi ika nak buat bloglist pulak.. yeay! ika pon tak tau kenapa orang selalu buat bloglist banyak2.. ape tujuan nye ika pon tak tau.. yang ika tau ika tak nak ketinggalan untuk join.. haha.. betul ke selama ika join mana2 bloglist blogger laen,, mesti dy cakap "untuk kite bertukar2 link.." "tolong naik kan trafik blogger2 lain.." n banyak lah lagi.. betul ke ek?? kalau betul ika pon nak buat jugak.. nak promote2 blog orang.. ngee~

jom join bloglist ika!! terbuka kepada semua FOLLOWERS ika.. cuma PERLU BUAT:

banner bloglist



  1. buat entri bertajuk "JOM JOIN BLOGLIST ALAM SNASA"
  2. letak kan banner yang ika dah buat khas ni dalam entri korang,, kemudian link kan ke sini..
  3. jawab soalan "kenapa nak join bloglist ika?"
  4. done! paste kan url entri tu kat ruang komen entri ika ni..
senang kan?? dah tu ape lagi?? pegi lah buat.. hihi..

tiada tarikh tutup..
sampai ika rasa nak tutup,, ika akan umum kan..
terima kasih sudi join :)

oke,, ika nak sambung berdoodle.. daa~;)

4 comments:

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/03/jom-join-bloglist-alam-snasa.html

Iniii :D!

*47!k@# said...

@Dayana AZ tanx dayana!:)

IzREen :') said...

izreen un join jugak :)

http://lifeofsamurianz.blogspot.com/2011/03/jom-join-bloglist-alam-snasa.html

*47!k@# said...

@IzREen :') oke tanx Izreen.. salam perkenalan :)