Tuesday, 29 March 2011

doodle free khas utk my lovely follower (1)

aarrgghh.. bizi.. bizi.. bizi.. ape yang bizi pon ika tak tau.. keje kat ofis dah tak banyak.. tapi bizi.. pelik jugak.. hmm..

setelah ika mencuri masa ika dari kebizian.. (uiisshh,, mcm big boss lah plak :P)
malam ni ika nak perkenal kan kawan ika sorang ni je dulu boleh??

(kalau tak nak berkenalan sila bace entri laen2.. byk lg dlm blog ika ni..)

ala3..jgn lah pegi.. ika kenalkan sikit je..
:)

ade sorang kawan ika dari sekolah menengah dulu..
(ika pindah sekolah kat selangor time lepas pmr..)
kitorang panggil dia warah..

err,, dia ni maen tektik kotor untuk dapat kan doodle ni..
sungguh tak adil! wuu~T.T
kan ika bagi syarat untuk belek2 dulu entri ika..
dan pilih..

(sape2 yang belum baca syarat2 tu sila klik SINI)

ika ni bukan boleh orang dok pujuk rayu tertonggang tonggeng..
terus ika sambut dia dan bantu dengan suka rela nye..
(perghh.. ayat memuji diri tahap karma! haha..haakkttuuiih..)

disebabkan dia orang 1st yg komen pada saat pertama ika selesai post entri tu di wall fb ika..
tak sempat nak tengok status orang untuk dikomen..
'warrah kiutsmore likes your link..'
'warrah kiutsmore commented on your link'
perghh..pantas dan efisyen..
laju je kalau bab2 free ni ek warrah..

"tikah,, nak!"
"sory, ni untuk my lovely follower je~haha"
"aku tak de blog la~ala~aku kan kawan ko..buatkan lah untuk aku.."
"nak,, bayar.."
"dengan kawan pon ko nak berkira kan?"
"haha,, tak lah,, gurau je.. cepat bagi gambar pose ko yang mane nak swoh aku buatkan.."
"tak kisah mane2 pon..ko amek je dalam album aku tu.."
"hmm,, nanti aku pilih jap.."

uishh,, kalau nak tau..
dia ni memang dari sekolah,, suke buli kawan sendiri..
badan je kecik..
aishh.. dah lah nak free2 macam tu je..
pastu gambar swoh kite plak yang cari sendiri nak yang mana..
ggrrrr.. geramm!!

"banyak sangat la gambar ko ni.. gambar pegang bear2 tu macam comeii je~ aku macam nak buat yang tulah"
"yang bear2 besar tu?? oke.. tapi gambar tu muka aku berminyak la.."
"ala.. bukan nampak pon nanti bile dah dikartunkan"
"oke.."
"tak janji boleh dapat cepat taw.. ko nak versi mane?? dah tengok belum contoh2nye??"
"aku nak versi dak sekolah tu.. comeii.....eh,,ko buatkan jelah aku tiga2 versi tu.."
"huiisshh,, hmm.. nanti aku pikirkan"
"oke tanx!"

grr,, dah lah free,, gambar ika cari sendiri,, pastu nak demand pulak mintak tiga versi..
tak de2.. tak adil untuk follower ika yang laen..

engat tak ika ade sebut2 nak kene buat tiga doodle..
haa,, doodle dia lah tu..
tapi,, bile di fikirkan semula..
follower ika yang sedang menanti ni macam mana??
sian mereka~
ika siap kate tunda lagi..

rasanya cukup kot sampai di sini je citer pasal warah ni..
di sebabkan ika sayang kawan2 ika..

akhirnya..

.

.

.

.

.

.

tadaa~
to my friends FATIN NAWWARAH..

err,, ika dah terbuatkan versi laen lah~ sory warrah..
haha.. cerita2 di atas telah diubah sedikit dialognya bagi bikin panas..
warrah.. amek2.. aku dah post wall kat ko..
simpan leklok tau..
penat tu aku watkan khas utk ko..
siap buh name ko sekali..
ngee~:P
lagi dua aku cancel tau warrah..
sebab aku nak buatkan khas untuk adik baru aku nih..
tak sabar dah dia nak..
dia siap dah buatkan untuk kawan2 dia lagi sementara tunggu aku buatkan untuk dia..
sory warrah.. haha..
lau tak cantik sila bagitau ye~
lau cantik tu diam2 je.. nanti kombang idung aku..
dah kombang sekali susah nak kuncup balek..
hahahaha..

tunggu entri seterusnya..
untuk tahu turn sape pulak yang dapat..
sory lambat sikit ika siapkan.. memandangkan ika part time je berdoodle ni..
oh ye,, sebelum terlupa.. ika nak bagitahu yang ika off sekejap permintaan.. sebab lusa ika nak pegi event kat poli ika..
hee~ kerinduan ika kat poli dah tahap gunun berapi..
menggelegang dah ni..

lepas balek dari poli ika nak kene siapkan hadiah pulak..
tak tau la makan masa berapa lama..
dah siap semuanya ika nak.......
haa,, tunggu lah..
nanti ika bagitahu..:)

6 comments:

shahjiehan said...

dah ejas...boleh bukak new tab

*47!k@# said...

@shahjiehan oke tanx! :)

miss atie said...

nk lah jugakkkkkkkkkkkkkkk

*47!k@# said...

@miss atie boleh je..tp stop dulu sekarang..yg bg link entri tu ika akn trime cume tggu turn n masa yg sesuai lah ye~xjnji dpt cpt..:)

miss atie said...

nk lah jugakkkkkkkkkkkkkkk

*47!k@# said...

@miss atie hee~