Friday, 25 March 2011

doodle free khas utk my lovely follower

sementara ika tunggu tarikh 31st march ni ika nak buka tawaran istimewa untuk follower ika yg btol2 ikhlas follow ika..haa,,ika nak bagi dy doodle free..(bukan lawo pon doodle ika..)haha..ye x iye kan,,tak lawa pon..haha..tapi ika nak jugk bagi doodle..xkire2..wuu~T.T..ika wat khas utk orang istimewa tu..nak tak??contoh doodle pertama yg ika dah buat ada dalam entri sebelum2 ni..kalau dah namanya setia mesti dia dah tengok kan doodle tu..tapi kali ni ika rase macam nak try buat doodle muke macam tuan nye..yeah,, first trial..
sape nak??cepat request..terhad kepada 3orang termantop sahaja..sebab lagi bape hari je ika nak kene pilih pemenang untuk contest ika..then ika dah busy watkan design untuk mereka..tapi nak free je tanpa sikit usaha mana boleh kan..haa,,ika tak nak lah ajar blogger melayu malas usaha..ala,tak banyak pon..ika cume nak mintak anda2 review entri2 ika..pilih satu entri yang anda suka dan satu entri yang anda tak suka..then crite sinopsis entri tu kat entri anda dan kenapa anda suka dan tak suka entri tu..nanti ika tengok entri2 tu dan pilih entri siapa yang paling mantop..yg termantop akan terpilih utk kajian ika ni skaligus dapat doodle wajah dy..anybody??

senang je kan??pastu nama pemenang ika akan wat special bloglist..memandangkan ika nak buh bloglist yg slalu ika terjah kat sidebar,,boleh la nnti ika terjah selalu blogger istimewa ni..

nak tengok contoh ada kat

tawaran expired bulan depan..tarikh dy ikut jari ika nak taip entri tutup..

4 comments:

hadiee said...

dan terlajak tulis, buruk padahnya. tambah2 dalam internet. mana boleh delete kalu ada orang lain dah copy. haha.

ika snasa, nak satu. :D

*47!k@# said...

@hadiee haha..yelah..ni btol2 punye tawaran nih..asal cukup syarat hadiee buat insya'allah ika bagi..ngee~dah siap entri nnti bgi link kt comment ni ye..

Dayana AZ said...

SNASA :D
ika, dayana nak3! teringin sgt2 nk ada doodle sendiri.
nak jadi pembaca setia lah pasni :D
hearts and kisses! dayana wat esok ye :)! paggiiii!

*47!k@# said...

@Dayana AZ hee~malu pulak dayana ckp cmtu..oke,,ika tggu esok pagi..tggu lah entry seterusnye..lau ika dh siap nnti ika kuarkan entry khas utk dayana..tp tak janji taw boleh siap cpt..sbb ade lg tige doodle ika kene siapkan :)