Sunday, 27 March 2011

Contest Senyum Paling Ceria


wah2..contest lagi..cepat2..dh nak tamat dh tarikh nye..

syarat2 nya
1. Follow blog namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.

2. Buat satu entry yang bertajuk
Contest Senyum Paling Ceria.

3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .

4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.


5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D

6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)


7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;)
gambar ni amek time last day dua orang kawan praktikal ika..ktorang celebrate dari lunch hour sampai balik..tak buat keje langsung (memang tak de keje pon time tu)..amek gambar bebanyak untuk kenangan..amek lepas melahap sepinggan set Radix Fried Chicken n kek ditaburi choc rice..nyum2~gambar kendid ni sangat ceria so,,bersesuaian dengan konsep contest..

mangsa tag

err,,sory lupe..lau nak join klik SINI

2 comments:

Syazwani Mazlan said...

amboiiii!! senyumannye nmpk gigi..hehhee..comel gila...hahaha.. nanti2.. pikir jap ade ke gmbr2 gelak2 cmni?? hehhehee :p thks tag wani!!! :)

*47!k@# said...

@Syazwani Mazlan haha.. ni gambr kandid la wani..kebetulan ade..wani kalau xde cept2 amek..