Tuesday, 15 March 2011

Contest Adik Beradikku Yang Cute

next!! contest again..
haha..
mase lapang2 ni lah ika nak join sume contest..t bz dah xberkesempatan nak join..
jom la join skali..memeriahkan contest nih..
ika xmengharap pon hdiah..tp lau menang lagi best kan??haha..

ok,,kali ni nak join contest


Syarat-syarat yang perlu dipatuhi :

>>> Mesti follow blog nie!!tapi kalo tak suka follow,tidak diwajibkan.Markah akan ditolak.Haha
>>>Buat satu entry dengan tajuk "Contest Adik-Beradikku Yang Cute"~Dalam entry tu mesti tampalkan sekali banner dan link terus ke entry contest ni.
>>>Letakkan sekali banner contest ni kat sidebar beserta link skali.Bleh x??^_^
>>>Letakkan satu gambar ja yang sesuai dengan contest ni.Yang penting,pict toh mesti lah pict adik-beradik korang.Tak kisah la letak pict adik,abang,atau kakak.Kalo anak bongsu atau takda pict adik-beradik yang sesuai,yang angkat pn boleh.Kalo semua skali pun boleh.haha
>>>Napa pilih pict ni???Tulis huraian secara ringkas dan padat~
>>>Tag kan sekurang-kurangnya 3orang member.Kalo ramai,lagi bagus.Ye x??hehe.Dan pastikan diorang taw.
>>>Dh siap,tinggalkan link kat comment.

Tarikh tamat contest : 10 April 2011 sebelum pukul 12.00 tengah malam.

p/s: 3orang pemenang akan dipilih sendiri oleh tuan blog dan keputusan juri adalah muktamad dan diadili seadil-adilnya serta akan diumumkan seminggu lepas tarikh tutup..Tiada pujuk-rayu diterima.Haha..Hadiah akan diberitahu kemudian berdasarkan sambutan~

wookeyh..ika pertaruh kan gambar nih!!

name dy Auni Solehah Iman..
cute cam name dy kan??
ce teka umo dy bape??
cepat2??

umo dia time ni baru 3tahun..
kecik2 dah pandai posing kan??
de byk lg gambar dy yg posing comei2..
tp xkan nak boh sume kan??syarat dy boh satu je..
so,,amek yg ni jelah k..
ni gambar raya tahun lepas..
comei cm ateh dy..wee~ :)

ringkas dan pdt x huraian??
haha..
sekian sahaja dari saya..
(lau beri peluang lagi makin panjang berjela plak karang..)
~end~

mangsa tag seperti biasa:

4 comments:

Hazrina Erin said...

comelnya die!!^^
gudluck!

shahjiehan said...

mmc comel!!! harap2 anda menang


jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: NUR KASIH THE MOVIE BAKAL DI TAYANGKAN.

*47!k@# said...

@Hazrina Erin tanx..cm ateh dy laa kn??mwahahaha:P(nk perasan jp)

*47!k@# said...

@shahjiehan oh trima kasih shah!!:)