Thursday, 24 March 2011

BUKTI ACMS DERA STUDENT PRAKTIKAL !!

PERHATIAN!! ENTRI KALI NI ADA MENGANDUNGI BANYAK GAMBAR-GAMBAR BUKTI..SIAPA YANG TAK PERLUKAN GAMBAR-GAMBAR BUKTI INI SILA SKROLL KE BAWAH LAJU-LAJU..SEKIAN..EHH,,BLOM START CITER..SAMBUNGAN SELEPAS GAMBAR-GAMBAR BUKTI INI..



ingat lagi tak entri yang ika cakap ika akan busy seminggu tu??lau yang belum baca tu boleh baca di sini ye..haa,,ni lah bukti2nye..gambar hari ni ada pada teah,,dy belum transfer lagi..perasan tak gambar2 di atas baju ika laen2??haa,,itu menunjuk kan hari laen..bayangkan lah 1000-100 streamer nak disiapkan dalam masa seminggu..naseb baek dia reject kan lagi seratus..xjadi print..lau tak hari ni jugak la habes..dari hari isnin hingga hari khamis (hari ni) kerja kami dok wat benda ni..haru..naseb baek kami ni dah kira pro la jugak daripada tak tau apa2 tu kan..maka hari esok ika dah boleh on9 24 jam..wee~

oh ye,dalam masa seminggu tu,, ika tak terlupa pulak hari apa..ika kena designkan banner petronas nih..alang-alang belum sampai tarikhnya,,ika tolong promote kan program ni..err,,apa2 makluman tentang program ni jangan tanya ika coz ika designkan banner dy je..so,,siapa2 yg berminat dgn program ni boleh la alert dgn pengumuman yg petronas ni buat ye..err,,ntah2 kat area kedah ni je kot..haha..sbb ni under petronas kedah..

okay,,ini sahaja untuk malam ni..nak pegi baca story dari encik solo molo yg menjemput ika baca kisah zaman sekolah beliau..kan ika ada swoh bagi link kat entri lepas pasal crite zaman sekolah..tak tau la sama ada cik solo molo kita ni baca entri atau kebetulan sahaja..sebab beliau hanya tinglkan link di 'jerit sini' ika tu..ok,sekian sahaja dulu untuk entri ni..

nota kaki: gambar tangan berbirat tu bukan birat tapi kesan warna tali streamer..alkisah tali tu luntur warna..haha..dahsyat..tangan ika tak sempat nak amek gambar sebab dah basuh dulu..hee~

No comments: