Wednesday, 23 March 2011

BERITA TERKINI LAGI TERGEMPAR

salam~ bcer nie. Semalam. siaran RTM di Negeri Pahang. tergempar





ramai orang terdengar bunyi dentuman yang sangat kuat di susuli gempa





bumi selama 3 minit, mungkin ini tanda2nya.





> kpd semua yg





bergelar muslim,hari nie pakar meteorologi bhgn bunyi dr Rusia m'dapati



sesuatu bunyi ganjil spt ngauman raksasa dr bwh mantel bumi.menurut





para ulama kemungkinan besar itu ialah suara Dajjal y b'usaha utk naik





ke muka bumi.oleh itu,kte disuruh sentiasa x berhenti azan dan





solat,sebarkn kpd umat ISLAM yg lain. Amanah! Wallahualam. KITA YANG





MENENTUKAN DIRI KITA Jgn skip utk bace ni. Sebarkan kalau sayang pada





islam.





> BAHAYANYA KARTUN POKEMON dan BINATANG2 yang ade





dalamnya. POKEMON bermaksud saya yahudi,> PIKACHU bermaksud jadilah





seorang yahudi. CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemahnauzubilla. . h) .





> jadi. tolonglah SEBARKAN kepada rakan2 chat korang semua.





>sumer org yg ade bobba messenger (ym), tolong jangan add org yg id die





macam ni: bobba die cuba nak murtadkan org





Islam. tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!(kalau rase





sayang ngan org Islam la. kalau tak sayang, x payah forward!)





jngan smbong n bongkak..skrng korng gembra larh. tnggu balasan dkat





kubur.

ika dapat dari kawan ika melalui facebook..

2 comments:

shahjiehan said...

penah dgr jugak bnda ni, 2 3 thun yg lalu...

huhu.. ade pernah tersembang ngan org, depa kata tu mungkin utk menginsafkan org je..~

*47!k@# said...

@shahjiehan yeke??hurm,,kite tingal tggu masa je~sume tanda2 kecil dah ada..sama2 lah kite ingat-mengingati sesama muslim..agar xdelah terlampau leka..kan..:)