Saturday, 26 March 2011

bengang bile sume post entri yg same




kenapa hah ngan korang2 nih?? sengaja ek?? kat dashboard sume naek pasal bende ni.. tak de laen ke hah?? bosan tau tak?? best sangat ke bende tu yang korang nak kecoh2 tu apesal..?? sorang je cukup la post bende ni..ni naseb baek ika belum follow blog geng korang yang laen2.. pastu nak kecoh masuk surat khabar lah bagai.. kecoh ar korang.. b0oo~ <----statement orang yang sangat2 jeles dengan semua bende2 yang korang post entri tu..



wwuuaarrgghhh~T.T sob..sob..huu~

jeles3 tahap dah nak meletop debabom dah ni.. kenapa,, kenapa mesti esok??tak boleh ke tunggu time cuti sem ke,, cuti panjang ke.. kenape2??!!!!!!!!!!! dush2 hantok pale kat dinding..

sangat2 sedih dan nak nages air mata seperigi laaaaa~!!!!

ika tak dapat nak join.. nak jugak jumpe kawan2 alam maya ni.. terutama yang glamer2 tu.. nak mintk signature taw!! kejam2.. huu~

ika rasa dalam banyak2 entri ika,, ni lah paling beremosi tinggi mcm tuan empunye badan..

nak la join.. tapi ika ada sejuta million feedback yg mengatakan ika TAK BOLEH pegi.. huuhuu~T.T

takpelah.. bukan ika sorang tak dapat join.. ramai lagi turut mengikut kaki ika melangkah.. lagipon ni 1st time,, insya'allah akan ada lagi 2nd time 3rd time 100 time.. err,, agak2 leyh cecah ratus2 time tak?? puluh2??

tak mau cite panjang la.. dah tengah malam dah pon.. dyorg pon dh nak gerak beberapa juta saat lagi.. semoga semuanya berjalan lancar hendaknya.. amin.. dalam sedang bergumbira hoora hooray tu jangan lupa solat.. ingat Allah ye.. hati2 di jalan raya.. selamat pergi dan selamat balek pondok masing2.. ika konfem lepas korang balek nih emosi ika terganggu lagi dengan post2 korang.. konfem lepas ni nak bercerita apa dah jadi kat sana kan.. ika nak majok la n tak nak bukak blog n tak nak on fb selama seminggu.. err,, boleh bertahan ke ek??

kalau nak tengok entri mereka sile klik kat mereka yang dibawah ni..

|
V


naseb baek akak tomei ika tak buat sekali..lau tak nak majok jugak tak mau masuk dah blog dia..

mood: sangat jeles..!!

notabawahumah:
dalambanyak2groupyangadadalamfacebookikapalinglebgroupni..sangatlaendariyanglaen..
anda2kalauberkelayakanuntukjoingroupnibolehlahcaridifacebookye..daa~nakmajokbawadiri..

8 comments:

Izamir Ridzwan said...

ceit.. ahah akak tomei awak tuh saja nk bg surprise.. mula2 ckp dia x pegi.. jpgi muncul l.. IR yg gi ambik dia jap lgi kat Kuala kedah

meaw said...

akak tucing? cepuk ngan kerusi kang....hehe..
ala, jangan la cani ika, nanti kalau ada lagi join auw.....tapi ika sentiasa di hati kak onie :)

*47!k@# said...

@Izamir Ridzwan IR amek ika skali la kt sp nih..hee~

*47!k@# said...

@meawhaha..lariikk!!
insya'allah kak..yeay!!akk pon sentiasa dihati ika..:)

nora amila ghazali said...

akak kreative..??? hhahhahaa.... janganla marah nnti kita wat lagi na... =)

*47!k@# said...

@nora amila ghazali wah..masing2 check nama masing2 kan..bagus2..sume dpt cri nama sendiri..:) ye2..nanti wat lagi..insya'allah ika join lau xde pe2 aral melintang..:)

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahaha saynggggg ^^ akak g sane siap bersuka ria lagi tauuuu! kakakakakak <3

*47!k@# said...

@y u y u Z u l a i k h a akaaaaaakkkkk!!!!majok2..wuu~ T.T