Wednesday, 23 March 2011

arghh...RESULT SPM !!!!

hari ni result SPM keluar..dupdapdupdapdupdap..takotnya..perasaan bercampur baur..rasa macam tak nak amek result hari ni je..dah lah sekarang tengah sekolah..kalau diorang tak kenal ika tak pe..ni satu sekolah kenal..maklumlah dah namanya kembar kan mesti selalu dapat perhatian..kembar ika pulak demam hari ni..sian kat dia..oh ye,,kan ada sistem amek result guna sms..malas lah nak pegi sekolah amek result..huu~

harap-harap lah dapat keputusan yang memuaskan..doa kan ika ye~terima kasih..:)..tp kan,,semuanya dah terlambat..sebab ika dah thun ke dua kat poli..huu~result spm ika dah lama dah dapat..ni lah ika sekarang..result spm xmemuaskan sebab ika banyak memaen..

teringat masa zaman spm ika..kembar ika selalu study..sampai tertido atas buku..dia ngadu kat ibu pasal ika..ibu cerita balik baru ika tahu..huu~xbaek la wat camtu..nak tau dia ngadu apa??dia ngadu yang ika asyik tido je..malam2 dis study lagi,tapi ika tepat pukul 11 dah tido..haha..xlarat la..xtahu lah nape ika jadi macam tu..tak rasa macam nak amek spm..akhirnya,keputusan keluar..nak tau ika dapat berapa??malu..tapi unik tau result ika ni..haha..4A, xde B,6C n 1D..hohohoh..leyh plak xde b..huu~maka dengan itu ika dapat masuk poli..kenapa xdpt u??sebab ika demand sangat time isi borang upu..haha..lau pilih yang sama macam kembar ika mesti dah dapat..huu~tulah kak long ika dah bagitahu suruh pilih kos yang agak-agak boleh dapat..ika pegi pilih yang ada sains bagai..padahal ika bukan budak sains..haha..padan muka ika..
orang lain boleh dapat result cun2..ika??huu~tapi tu suma atas usaha kita..sapa suruh ika malas2..kan dah dapt tu je..haha..padan muka ika..arghh~!! hmm,,ibu selalu pesan kat ika..xpelah nak buat macam mana..dah jadi bubur dah pon..usaha lebih lagi untuk kali ni..jangan banyak maen2 lagi..huu~tapi dah jadi habit ika lah..bosan n cepat ngantok kalau belajar tak berjalan2..mesti kene jalan2 kejap..haha..pantang buat keje cikit pastu pegi jejalan usha orang..haha..ops,,panjang sangat cerita ika ni..

kepada adik2 angkat ika(dua orang je), adik junior kesayangan ika n semua yang nak amek result hari ni,, k..kepada yang belum exam tu sile jadikan kisah ika sebagai satu pengajaran..jangan malas2..tanamkan semangat dalam diri..lau tak ada semangat memang malas lah nak belaja..go2,,chaiyok..

3 comments:

siti najwa said...

ika dpt result SPM hr ni ek...wish u gd luck... =D

siti najwa said...

alomak....salah ler...hihi....igt form 5..hihi....maaf yer.... ggrrrrrr

*47!k@# said...

@siti najwatanx ye kakak..haha..kisah silam laa~