Monday, 28 February 2011

SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA

bru2 ni heboh psal vlog malaysia..
vlog ni actly dh lme dh beroperasi..
lg2 kt luar negare,,memng rmai la yg wt vlog..
tp bru2 ni la bru bergegr stu dunia blog..

ak dh g usha..
fungsi dy cm youtube la..
leyh upload video2 sndri..
leyh komen n mcm2 lg lah..
dy lbeyh kurg mcm blog tp versi video..
hnye berckp dn xperlu menaip..
sgt2 menarik..
org malaysia dh leyh bersaing ngn org luar..
sy bgge jd ank malaysia!!hehe..

kbykn yg join adlh trdri dr blogger2..

blogger2 trknl mcm
BenAshaari, Yuyu Zulaikha, Ujang, BroFramestone n NisaKay
jgn ckp la kan..
ofcoz dyorg de..

rmai lg actly..tgok la sndri..
lau nk join pon leyh..g la sign up..
aku??hehe..sy pemalu la~:P

tp ak tetp sokong usaha mereka..
chaiyok2!!
kate2 abg ben
(aku edit ckit kt link tu..hehe..)
|
V
Bagi mereka yang menyokong VLOGGER MALAYSIA , mari sama sama kita beri mereka semangat !! Jangan lupa , satu vlog sama seperti satu entri .. beri mereka peluang ... Jika mereka naik satu hari nanti , bukankah mereka itu kawan kita juga ??

Jika korang menyokong VLOGGER MALAYSIA , sila buat entri khas :

  1. Sila letak banner diatas itu ...
  2. Tulis tajuk SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA dan linkkan ke entri BEN ASHAARI ini ..
  3. Tulis kata kata semangat buat mereka ...
  4. Tu je.. sila tinggalkan url entri korang di ruangan komen BEN ASHAARI...

TERIMA KASIH !

2 comments:

apisv2 said...

slm kunjungan...
saje dtg usha2 pendapat korg;p

saya menyokong vlogger malaysia

*47!k@# said...

ok2..trimas..:)